loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

IN-CAR TECHNOLOGY

Seamlessly integrated technologies make controlling I‑PACE’s features, and your connected devices, simple.

bg-modelDisplay

I PACE leverer en strømlinjeformet opplevelse – både i og utenfor bilen. Alt du trenger er aldri langt unna uansett om det er snakk om de to berøringsskjermene, interaktivt førerdisplay eller Head-Up Display.

BESTILL PRØVEKJØRING BE OM TILBUD

TOUCH PRO DUO

Vårt Touch Pro Duo infotainmentsystem består av en 10” berøringsskjerm som er
integrert i dashbordet og en nedre 5” berøringskjerm med multifunksjonell betjening.

bg-modelDisplay

KONNEKTIVITET SOM STANDARD

REMOTE

Vær tilkoblet med I-PACE. Remote App er kompatibel med de fleste Apple- og Android-enheter, holder deg oppdatert og lar deg interagere med viktig informasjon, inkludert tilgjengelig rekkevidde, ladestatus, ladetid og ladekontaktens tilstand.

NAVIGATION PRO

Navigation Pro lar deg vise kart i 2D eller 3D. Lagre dine favorittsteder og bruk kontrollfunksjonene for enkel kartvisning. I I-PACE vil Navigation Pro beregne rekkevidden basert på en rekke faktorer som blant annet analyse av vei og fartsgrenser.

CONNECT PRO

Med Connect Pro holder I-PACE deg både informert og oppdatert. Finn ut hva som skjer langs ruten, se etter parkeringsplasser i nærheten og interessepunkter. Med et SIM-kort kan du også opprette et 4G Wi-Fi Hotspot i bilen slik at du alltid er tilkoblet.

SMARTPHONE PACK

Smartphone Pack interagerer enkelt og intuitivt med en rekke apper via berøringsskjermen i I-PACE.
Denne utstyrspakken inkluderer en skreddersydd Spotify-opplevelse og Tile® – en app som hjelper
deg å finne tapte eller gjenglemte ting.

bg-modelDisplay

SMART SETTINGS

Smart Settings identifiserer automatisk nøkkelen og telefonen til hver enkelt fører, og kan i tillegg velge dine
foretrukne sete- og speilinnstillinger samt hvilke medier som skal spilles. Smart Settings kan også lære og
automatisere disse innstillingene basert på dine vaner og tidligere rutiner.

bg-modelDisplay

HEAD-UP DISPLAY

Frontruteprojeksjon leveres som ekstrautstyr og viser viktig informasjon som hastighet og navigasjon på frontruten uten
at du distraheres eller tar øynene vekk fra veien foran. Systemet leverer krystallklar grafikk i farger.

INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

Det 12,3” HD interaktive førerdisplayet leverer relevant kjøreinformasjon, inkludert full 3D-navigasjonsvisning når du har behov for det. Den høye oppløsningen sikrer klar og tydelig visning og den raffinerte prosessmotoren leverer smidig og skarp grafikk.

MERIDIAN AUDIO

De britiske lydekspertene Meridian™ gir både deg og passasjerene en meget god musikkopplevelse, og valget mellom to lydsystemer av høy kvalitet. Det enestående Meridian Surround Sound System med Trifield™-teknologi leverer et komplett lydbilde og klarheten fra en live konsert. Med 15 høyttalere leverer Meridian™ den beste lydopplevelsen som standard i I-PACE HSE og First Edition.

MOTOR OG GIRKASSE

Finn din helelektriske kombinasjon av ytelse, teknologi og eleganse fra Jaguar.

BESTILL PRØVEKJØRING BE OM TILBUD

Spesifikke funksjoner beskrevet ovenfor kan være ekstrautstyr eller kun tilgjengelig på utvalgte markeder. Besøk ditt lokale Jaguar-nettsted eller din lokale Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med abonnement og internett Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder på dette nettstedet i forbindelse med teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er underlagt programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre system-/visuelle endringer avhengig av utstyret du velger. Alle innebygde funksjoner skal kun brukes av førere når dette er trygt. Førere skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.

JAGUAR NYHETSBREV

Ja, jeg vil gjerne være blant de første som får se nye modeller, delta i konkurranser og invitasjoner til spennende events.

Meld deg på Jaguars nyhetsbrev