loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation
Jaguar XE

GODE GRUNNER TIL Å VELGE JAGUAR I-PACE

Det er selvfølgelig flere enn fem grunner til at vi synes Jaguar I-PACE er den perfekte bilen for deg, men for å begrense oss noe har vi samlet noen viktige fordeler og tilbud som vi kan tilby deg som vurderer, eller allerede har bestilt nye I-PACE. 

Å EIE EN ELBIL – ELBILINSENTIVER

I-PACE matcher elektrisk ytelse med et design som er et uttrykk for Jaguars sjel, inkludert vedlikehold, service og støtte som et Jaguar eierskap alltid gir deg. Og som en helelektrisk nullutslippsbil, kan I-PACE tilby andre fordeler som statlige insentiver, lavere veiavgift, ingen bomavgift og tilgang til kollektivfelt.

HJELP TIL KJØP OG FINANSIERING

Enkelte land tilbyr direkte økonomiske insentiver eller gir elbilførere momsfritak som ellers blir belastet bensin- og dieselbiler.


HJELP MED SÆRAVGIFTER & REGISTRERING

Særavgifter er vanligvis lavere for elbiler, og kan være gjenstand for fullt fritak. I land der bilskilt kjøpes i tillegg til bilen eller fås gjennom loddtrekning, kan elbiler dra nytte av lavere kostnader og muligens unngå hele kjøretøyregistreringslotteriet.

HJELP TIL KJØP AV LADEUTSTYR

Veggbokser kan kjøpes til subsidierte priser i enkelte land. Det kan også tilbys insentiver for installasjon av kommunale ladepunkter i leilighetsbygg og på arbeidsplasser.


REDUSERTE SKATTER / AVGIFTER PÅ FIRMABIL

Elbiler har betydelig lavere skatter/avgifter enn tilsvarende bensin- eller dieselbiler. Dette gjelder også firmabiler. Elbiler kan også gi arbeidsgiveren en skattefordel i forbindelse med nedskrivning av verdier.

GRATIS LADING

Gratis ladepunkter kan være tilgjengelig på kjøpesentre, hoteller og andre steder. Dette kalles destinasjonslading. Andre ladepunkter kan tilby reduserte ladekostnader basert på tiden du bruker på stedet.



FRITAK FOR BOMAVGIFT OG RUSHTIDSAVGIFT

Elbiler i Norge er fritatt for bomavgifter og rushtidsavgifter. Og elbiler betaler heller ikke utslippsbaserte avgifter som kan påløpe for bensin- eller dieselbiler på grunn av luftkvaliteten.

KOLLEKTIVFELT OG PARKERING

I enkelte byer har elbiler tillatelse til å kjøre i kollektivfelt. Du kan også parkere på steder der bensin- og dieselbiler ikke er tillatt eller få redusert parkeringsavgift.



VEIASSISTANSE

Jaguar Assistanse er et omfattende assistanseprogram, spesielt utviklet for å gi Jaguar-førerne trygghet og problemfri kjøring. Programmet gir assistanse ved situasjoner under kjøring som strekker seg fra driftsstans på grunn av havari eller ulykke, til små uhell som punkteringer.

JAGUAR CARE

Vi hjelper deg med å holde din Jaguar i perfekt stand for optimal ytelse over lang sikt. Ved kjøp av Jaguar I-PACE er det inkludert gratis service de tre første årene eller 100 000 km (det som inntreffer først)*. Alt av vanlig vedlikehold utføres av utdannende Jaguar-teknikere, slik at bilen alltid opprettholdes i topptilstand. Dette garanterer optimal ytelse og maksimal innbytteverdi for din Jaguar. *Gjelder ikke taxi.

BESØK DIN LOKALE JAGUAR-FORHANDLER
FOR MER INFORMASJON

Vi håper at dette vil besvare noen av de spørsmålene du sitter med, men om det av en eller annen grunn ikke skulle dekke alt, så er du hjertelig velkommen til å kontakte våre forhandlere.

Insentiver kan variere fra land til land, og kan endres uten forvarsel.


SERVICE OG GARANTI

Med nesten hundre års erfaring innen bilproduksjon og service, gir et Jaguar-eierskap deg en problemfri bilhverdag. Batteriet i I-PACE er dekket av en omfattende 8 års garanti1. Og du har alltid full støtte fra vårt etablerte Jaguar-forhandlernettverk og våre opplærte mekanikere som har god kunnskap om din Jaguar.

LES MER OM GARANTI

JAGUAR FORSIKRING

Vår gunstige Jaguar Forsikring, i samarbeid med DNB, tilbyr en trygg, lønnsom og enkel ordning for deg som vurderer å kjøpe nye Jaguar I-PACE. Med Jaguar Forsikring er du sikret markedets beste dekningsgaranti.

VEIEN TIL DIN NYE I-PACE

BE OM TILBUD

Ønsker du å motta tilbud på Jaguar I-PACE?

Vi kontakter deg og sender deg et tilbud.



KONTAKT FORHANDLER

Usikker på hva du ser etter i en I-PACE?

Få eksperthjelp fra en av våre selgere hos forhandler.