loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

5 GODE GRUNNER TIL Å VELGE JAGUAR I-PACE

Det er selvfølgelig flere enn fem grunner til at vi synes Jaguar I-PACE er den
perfekte bilen for deg, men for å begrense oss noe har vi samlet noen viktige
fordeler og tilbud som vi kan tilby deg som vurderer, eller allerede har bestilt
nye I-PACE. 

BYGG DIN I-PACE 

bg-modelDisplay

1 – JAGUAR FINANS

Ved kjøp av bil er det viktig å finne en form for finansiering som føles riktig for deg og din lommebok. Våre forhandlere kan hjelpe deg med å finne et passende tilbud på lån, leasing eller privatleasing til konkurransedyktige priser.

KONTAKT EN FORHANDLER

2 – JAGUAR FORSIKRING

Vår gunstige Jaguar Forsikring, i samarbeid med DNB, tilbyr en trygg, lønnsom og enkel ordning for deg som vurderer å kjøpe nye Jaguar I-PACE. Med Jaguar Forsikring er du sikret markedets beste dekningsgaranti.

BYGG DIN I-PACE

3 - GARANTI

I de første fem årene/100 000 km (det som inntreffer først) etter kjøpet av din nye Jaguar vil du få alle fordelene fra den omfattende fabrikkgarantien som også innbefatter lakk-/karosseribeskyttelse. Batteriet i I-PACE er dekket av en omfattende 8 års garanti eller 160 000 km (det som inntreffer først), hvis batteriet faller under 70% av maks kapasitet.  

LES MER OM GARANTI

4 - VEIASSISTANSE

Jaguar Assistanse er et omfattende assistanseprogram, spesielt utviklet for å gi Jaguar-førerne trygghet og problemfri kjøring. Programmet gir assistanse ved situasjoner under kjøring som strekker seg fra driftsstans på grunn av havari eller ulykke, til små uhell som punkteringer. 

LES MER OM VEIASSISTANSE

5 – JAGUAR CARE

Vi hjelper deg med å holde din Jaguar i perfekt stand for optimal ytelse over lang sikt. Ved kjøp av Jaguar I-PACE er det inkludert gratis service de tre første årene eller 100 000 km (det som inntreffer først)*. Alt av vanlig vedlikehold utføres av utdannende Jaguar-teknikere, slik at bilen alltid opprettholdes i topptilstand. Dette garanterer optimal ytelse og maksimal innbytteverdi for din Jaguar. *Gjelder ikke taxi. 

BYGG DIN I-PACE

Vi håper at dette vil besvare noen av de spørsmålene du sitter med, men om det av en eller annen grunn ikke skulle dekke alt så er du hjertelig velkommen til å kontakte våre forhandlere.

 

KONTAKT EN FORHANDLER BYGG DIN I-PACE