loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

CSR

SOSIALT BEDRIFTSANSVAR (CSR)

Jaguar Land Rover fikk i 2013 "BITC ( Business i Fellesskapet ) Responsible Business of the Year", og er den første produksjonsbedrift i Storbritannia noensinne som er blitt tildelt denne prisen . Det er en anerkjennelse av våre investeringer for å forbedre våre miljøprestasjoner og øke ansattes og unge menneskers ferdigheter og muligheter.

Prestasjoner
Siden 2007 har vi jobbet for å redusere gjennomsnittlig CO2-utslipp på vår europeiske flåte med 25 % frem til 2015. I 2012 var gjennomsnittet 187 g / km , noe som tilsvarer en reduksjon på 22 % siden 2007, og betyr at vi er på rett vei å møte våre mål. Vi har oppnådd disse reduksjonene gjennom en rekke innovasjoner som har gjort våre biler mer effektive. Innovasjoner som vår nye Ingenium motor for XE som bruker mindre enn 0,4 l / pr mil med CO2-utslipp under 100 g / km .

Gjeninvestering i samfunnet.
På Jaguar Land Rover har vi engasjement for bærekraft også for prosjekter utenfor ansvaret for vår egen virksomhet. For eksempel har vi inngått samarbeid med Climate Care siden 2007 og investert i innovative prosjekter for å beskytte miljøet og forbedre folks liv. Ved å støtte den veldedige organisasjonen Project " Carbon for vann" i Kenyas Busia region, ble vi det første selskapet til å støtte et helt geografisk område, og vi har bidratt til å redusere karbonutslipp og gi over 70 000 mennesker med rent vann.

Mennesker i første hånd
På Jaguar Land Rover forstår vi at vår største ressurs er menneskene som jobber hos oss. Våre " Employee Engagement " indeksen måler hvordan engasjerte medarbeidere er basert på stolthet i selskapet , tilfredshet , holdninger til bedriften og engasjement. Indeksen viste at 74 % av de ansatte i industrien og 81 % av tjenestemenn i 2012 og 2013 hadde et positivt syn på selskapet. Det er godt over den eksterne referanse i Storbritannia på 64 %.

 

JAGUAR NYHETSBREV

Ja, jeg vil gjerne være blant de første som får se nye modeller, delta i konkurranser og invitasjoner til spennende events.

Meld deg på Jaguars nyhetsbrev