loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

F-TYPE EIERSKAP

Vi leverer en rekke produkter og tjenester til deg som F-TYPE-eier.

bg-modelDisplay

Vi sørger for at din F-TYPE tas godt vare på med service, originaldeler og og pinlig nøyaktighet. Vi forteller deg også alt du trenger å vite for å få mest mulig ut av din Jaguar. Alt dette er en del av servicen vi tilbyr deg som Jaguar-eier.

F-TYPE EIERSKAP

VEDLIKEHOLD AV DIN F-TYPE

Vi vet at du ønsker å holde din Jaguar i tipp topp stand til enhver tid. Ekspertene hos ditt lokale Jaguar Approved-serviceverksted er opplært om service og vedlikehold av din Jaguar. Les mer om hvordan disse kvalifiserte spesialistene gir din F-TYPE vedlikeholdet den fortjener.

F-TYPE EIERSKAP

JAGUAR GARANTI

Vår 3 års produsentgaranti dekker reparasjon av din F-TYPE og utskiftning av alle deler. Din problemfrie bilhverdag kan også forlenges med utvidet garanti.

JAGUAR GARANTI
F-TYPE EIERSKAP

HÅNDBOK OG BRUKSVEILEDNINGER

Vi ønsker at du får mest mulig ut av din F TYPE. Derfor har vi lagt ut håndboken og en rekke videoer og andre tekniske dokumenter på ett sted for enkel tilgang til informasjon. Nettstedet for eierinformasjon har også en rekke andre nyttige dokumenter tilgjengelig.

JAGUAR NYHETSBREV

Ja, jeg vil gjerne være blant de første som får se nye modeller, delta i konkurranser og invitasjoner til spennende events.

Meld deg på Jaguars nyhetsbrev