loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

F-TYPE SVR COUPÉ

Med en oppgradert motor som yter 575 hk er F-TYPE SVR utviklet for kraft, spenning ogytelse med en toppfart på 322 km/t.

bg-modelDisplay

Vår Special Vehicle Operations (SVO) produserer de ultimate Jaguar-bilene med enestående ytelse, høyt luksusnivå og toppmoderne teknologi. Den nyeste produksjonsbilen fra SVOs toppmoderne tekniske senter er F-TYPE SVR, vår kraftigste F-TYPE noensinne. 

Den 5,0 liter V8-motorens Twin-Vortex Supercharger eliminerer luftmotstand og sørger for responsvillig ytelse ved alle turtall. Hold deg fast, bilen akselererer fra 0-100 km/t på bare 3,7 sekunder og har en toppfart på 322 km/t*. 

*Når du bytter ut den aerodynamiske bakspoileren i karbonfiber på F-TYPE SVR med standard F-TYPE automatisk bakspoiler, vil toppfarten til F-TYPE SVR Coupé reduseres til 300 km/t.

SE F-TYPE SVR CONVERTIBLE
 
Den særpregede karosseristylingen på F-TYPE R-Dynamic bygger videre på det selvsikre utseendet til F-TYPE.

LETTE TEKNOLOGIER

Vekt er ytelsens verste fiende. Derfor utformet vi F-TYPE SVR så slank som mulig. Hvert gram har et formål. Bilens lette titanium og Inconel®-eksosanlegg gir en vektbesparelse på 16 kg mens de flotte, smidde alufelgene gir en vektbesparelse på 13,8 kg. Den oppgraderte bakstillingen på hjulopphenget bak gir en vektbesparelse på 0,6 kg sammenlignet med tradisjonell bakstilling, og med 298 mm keramiske forbremser og 380 mm keramiske bakbremser (ekstrautstyr), reduseres vekten med ytterligere 21 kg sammenlignet med ikke-keramiske alternativer. Hvert eneste milligram spart gir F-TYPE SVR raskere akselerasjon, smidigere kjøreegenskaper og bedre bremseevne for en uforglemmelig kjøreopplevelse.

UTFORSK DYNAMISK YTELSE 
Den særpregede karosseristylingen på F-TYPE R-Dynamic bygger videre på det selvsikre utseendet til F-TYPE.

AERODYNAMIKK

Den aerodynamiske bakspoileren på F-TYPE SVR sørger for bedre ytelse med mindre luftmotstand og økt karosseritrykk. Bakspoileren er bredere og sitter høyere, noe som gjør at den er effektiv i hele bilens bredde. Når bakspoileren er aktivert, reduseres bilens luftmotstand med 2,5 % og løft med 15 %. Andre aerodynamiske forbedringer styrer luftstrømmen via motorrommet for optimal avkjøling og balansert karosseritrykk. Bilens glatte underside og vindavviseren bak reduserer luftmotstanden, styrer luftstrømmen og gir bedre stabilitet.

UTFORSK EKSTERIØRET 
Den særpregede karosseristylingen på F-TYPE R-Dynamic bygger videre på det selvsikre utseendet til F-TYPE.

DRIVLINJETEKNOLOGI

Den 5,0 liter V8 motoren som sitter i F-TYPE SVR er toppmodellen innen Jaguars motorutvalg, og er rekalibrert til å levere utrolige 575 hk og 700 Nm dreiemoment. 4WD-systemet er kombinert med Electronic Active Differential for å bidra til økt trekkraft, stabilitet og den enestående ytelsen i F-TYPE SVR.

UTFORSK MOTORTEKNOLOGI 

F-TYPE SVR COUPÉ - UTSTYR

bg-modelDisplay

STANDARDUTSTYR PÅ ALLE F-TYPE MODELLER

Jaguar F-type

PERSONLIGGJØR DIN F-TYPE

Gjør din F-TYPE helt unik. Velg selv fargene på karosseri og tak, og felger som kompletterer utseendet. Skreddersy din personlige interiørstyling, spesifiser ideelle seter og velg teksturer og fargekombinasjoner. Med Jaguars store utvalg av ekstrautstyr, Style Packs og tilbehør blir din F-TYPE akkurat slik du vil ha den.

HOLD MEG INFORMERT OM F-TYPE

Hold deg oppdatert om nyheter og tilbud på F-TYPE.

HOLD MEG INFORMERT 

bg-modelDisplay

JAGUAR NYHETSBREV

Ja, jeg vil gjerne være blant de første som får se nye modeller, delta i konkurranser og invitasjoner til spennende events.

Meld deg på Jaguars nyhetsbrev