loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

F-TYPE 400 SPORT COUPÉ

Alle F-TYPE modeller skiller seg ut i mengden, men F-TYPE 400
SPORT Special Edition er virkelig noe for seg selv.

bg-modelDisplay

F-TYPE 400 SPORT er kun tilgjengelig i ett modellår, og har en eksklusiv kombinasjon av stil og performance som skiller den fra alle andre F-TYPE modeller. Bilen er utstyrt med 3,0 liter V6 380 hk Supercharged motor som kun er tilgjengelig på denne Special Edition-modellen.

SE F-TYPE 400 SPORT CONVERTIBLE

INNVENDIG STYLING

Det stilige interiøret i F-TYPE 400 SPORT har premium performance-skinnseter med særpreget gul eller Cirrus søm.
Ratt, konsolldetaljer, hodestøtter og innstegslister er også utstyrt med det eksklusive 400 SPORT-motivet.

bg-modelDisplay
Denne modellen har to motoralternativer. En 3,0 liter V6 Supercharged motor med 340 hk som er utviklet for ren kjøreglede

KJØRETEKNOLOGI

F-TYPE 400 SPORT er utstyrt med en rekke avanserte kjøreteknologier som matcher bilens sofistikerte stil. Adaptive Dynamics, 380 mm forbremser, 376 mm bakbremser og Configurable Dynamic Mode er standard på denne modellen.

UTFORSK DYNAMISK YTELSE
Denne modellen har to motoralternativer. En 3,0 liter V6 Supercharged motor med 340 hk som er utviklet for ren kjøreglede

UTVALG AV FARGER

For å komplettere bilens unike stil er F-TYPE 400 SPORT tilgjengelig i følgende metallic farger: Yulong White, Indus Silver og Santorini Black.

UTFORSK EKSTERIØRET
F-TYPE er klar til dyst. De vakre, flytende linjene definerer den muskuløse holdningen

NERVEPIRRENDE YTELSE

Denne modellen har to motoralternativer. En 3,0 liter V6 Supercharged motor med 340 hk som er utviklet for ren kjøreglede, og bilen akselererer fra 0-100 km/t på bare 5,3 sekunder og har en toppfart på 260 km/t. Den 3,0 liter V6 motoren med 380 hk produserer 460 Nm dreiemoment for potent ytelse og akselererer fra 0-100 km/t på bare 4,9 sekunder.

UTFORSK MOTORTEKNOLOGI 
bg-modelDisplay
Jaguar F-type

PERSONLIGGJØR DIN F-TYPE

Gjør din F-TYPE helt unik. Velg selv fargene på karosseri og tak, og felger som kompletterer utseendet. Skreddersy din personlige interiørstyling, spesifiser ideelle seter og velg teksturer og fargekombinasjoner. Med Jaguars store utvalg av ekstrautstyr, Style Packs og tilbehør blir din F-TYPE akkurat slik du vil ha den.

HOLD MEG INFORMERT OM F-TYPE

Hold deg oppdatert om nyheter og tilbud på F-TYPE.

HOLD MEG INFORMERT 

bg-modelDisplay

JAGUAR NYHETSBREV

Ja, jeg vil gjerne være blant de første som får se nye modeller, delta i konkurranser og invitasjoner til spennende events.

Meld deg på Jaguars nyhetsbrev