loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

YTELSE

Kraftige og responsvillige bensinmotorer. Lett aluminiumskarosseri.
Sofistikert hjuloppheng. F-TYPE er en ekte performance-bil.

bg-modelDisplay

Det sterke og lette aluminiumskarosseriet på F-TYPE er den perfekte plattformen for en sportsbil. Dette karosseriet gjør at det fininnstilte double-wishbone hjulopphenget leverer presis styring, og er et perfekt komplement til det kraftige motorutvalget for F-TYPE. 

F-TYPE MODELLER

4WD

4WD-systemet på F-TYPE, sammen med Intelligent Driveline Dynamics,
skaper ytelse med perfekt holdning og selvsikre kjøreegenskaper på alle
veiunderlag. Dette systemet er ekstrautstyr på F-TYPE og F-TYPE
R-Dynamic, standard på F-TYPE R og F-TYPE SVR, og gjør Jaguar
til den mest potente sportsbilen i sin klasse.

De tekniske egenskapene til F TYPE er utviklet for ren kjøreglede og gir bilen en rekke gode egenskaper tilpasset alle typer førere og veiunderlag

KJØREOPPLEVELSE OG KJØREEGENSKAPER

Enestående kontroll, smidighet og tilbakemelding definerer F-TYPE. De overlegne kjøreegenskapene støttes av et stivt chassis, våre helt runde, smidde double wishbones i aluminium og sofistikert elektronisk servostyring (EPAS).

KJØRETEKNOLOGI

Dynamikken til F-TYPE føles uanstrengt takket være våre avanserte kjøreteknologier. For å optimalisere kjøreegenskapene selv i de skarpeste svingene samt redusere understyring, leverer Torque Vectoring kontrollert, uavhengig bremsing på de innvendige hjulene foran og bak ved kurvekjøring. Electronic Active Differential* tar dette ett skritt videre med Intelligent Driveline Dynamics-systemet som kontrollerer momentfordelingen til hvert bakhjul. Og for optimal komfort og kontroll, analyserer Adaptive Dynamics* veien foran og kjørestilen din for å modifisere responsen til F-TYPE. 

 

*Avhenger av modell og motor. Gå til konfiguratoren eller spesifikasjoner og prisliste for mer informasjon. 

 

 

De tekniske egenskapene til F TYPE er utviklet for ren kjøreglede og gir bilen en rekke gode egenskaper tilpasset alle førere og underlag. Coupé eller Convertible, 2WD eller 4WD, manuell eller automat – F-TYPE har noe for alle førere. Design og bygg din perfekte F TYPE med vår konfigurator eller registrer deg for mer informasjon.

HOLD MEG INFORMERT 

JAGUAR NYHETSBREV

Ja, jeg vil gjerne være blant de første som får se nye modeller, delta i konkurranser og invitasjoner til spennende events.

Meld deg på Jaguars nyhetsbrev