loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

INTERIØR

I F-TYPE blir du og bilen ett. Alle aspekter av 1+1-konfigurasjonen er utformet for å skape en kobling
mellom deg og bilen. Interiøret omfavner deg og tar kjøreopplevelsen til nye høyder.

bg-modelDisplay

Interiøret i F-TYPE kombinerer funksjonell ergonomi og sportslig stil med en gjennomtenkt kupéutforming, enkle kontroller og tydelig instrumentering.

Interiøret er oppgradert for enestående raffinement samtidig som førerfokuset opprettholdes. Alle elementer er forbedret. De nye slanke og lette setene er den største endringen der Performance-setene nå tilbyr både oppvarming og kjøling (ekstrautstyr). Selv de minste detaljer er oppgradert, slik som de nye konsolldetaljene og de forkrommede detaljene på dører og rattet, for å skape en mer raffinert luksusfølelse.

F-TYPE MODELLER
bg-modelDisplay

PERSONLIGGJØRING

Interiøret i F-TYPE kan leveres i ulike utførelser og kan gis et individuelt uttrykk. Skreddersy interiøret med en rekke ulike sømmer, materialer og fargekombinasjoner. Det er enkelt å gjøre F-TYPE til din perfekte sportsbil.

De tekniske egenskapene til F TYPE er utviklet for ren kjøreglede og gir bilen en rekke gode egenskaper tilpasset alle førere og underlag.

FØRERORIENTERTE KONTROLLER

Instrumentene er enkle, tydelige og lette å lese med to store analoge klokkeinstrumenter, noe som er svært viktig i en sportsbil. Det eksklusive rattet med tre eiker er utstyrt med viktige funksjoner for enkel betjening. På modeller med automat er girvelgerne montert bak eikene slik at du kan velge gir med fingertuppene uten å ta hendene fra rattet.

LETTE SETER

De nye sports- og performance-setene i F-TYPE er utviklet med tanke på sportsbiler. Den lette setekonstruksjonen i magnesium er over 8 kg* lettere enn setene på forrige generasjon. Den strømlinjeformede utformingen tar mindre plass og tillater flere setejusteringer. Performance-setene gir bedre ryggstøtte under dynamisk kjøring, og kjøling (ekstrautstyr) gir enda bedre komfort. 

*Sammenlignbar vektbesparelse for performance-seter.

 
De tekniske egenskapene til F TYPE er utviklet for ren kjøreglede og gir bilen en rekke gode egenskaper tilpasset alle førere og underlag.

KONFIGURERBART STEMNINGSLYS

Trykk på startknappen og interiøret i F-TYPE vekkes til liv med flotte lyskombinasjoner. Konfigurerbart stemningslys gjør interiøret enda mer individuelt med fargevalgene Phosphor Blue, Pale Blue, White, Coral eller Red tilpasset humør eller stil. Aktiver Dynamic Mode og belysningen skifter til Red på dørhåndtakene, midtkonsollen og instrumentpanelet.

De tekniske egenskapene til F TYPE er utviklet for ren kjøreglede og gir bilen en rekke gode egenskaper tilpasset alle førere og underlag.

BAGASJEROM

Vi har utformet bagasjerommet på F-TYPE Coupé for å skape en sportsbil som passer enhver livsstil. Bagasjerommet på opptil 408 liter er på høyde med velkjente familiebiler.  Bakluken kan åpnes og lukkes med et knappetrykk for enkel tilgang og ekstra komfort*.

*Kun Coupé.


De tekniske egenskapene til F TYPE er utviklet for ren kjøreglede og gir bilen en rekke gode egenskaper tilpasset alle førere og underlag. Coupé eller Convertible, 2WD eller 4WD, manuell eller automat – F-TYPE har noe for alle førere. Design og bygg din perfekte F TYPE med vår konfigurator eller registrer deg for mer informasjon.

HOLD MEG INFORMERT 

JAGUAR NYHETSBREV

Ja, jeg vil gjerne være blant de første som får se nye modeller, delta i konkurranser og invitasjoner til spennende events.

Meld deg på Jaguars nyhetsbrev