loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

INNEBYGD TEKNOLOGI

Den avanserte teknologien i F-TYPE harmoniserer med bilens sportslige egenskaper
og sikrer en trygg og underholdende kjøreopinplevelse.

bg-modelDisplay

Med toppmoderne Touch Pro infotainment og presisjonsbygde lydsystemer, gjør at du tilkobles, informeres og underholdes i din F-TYPE på en helt særegen måte.

F-TYPE MODELLER

INTUITIVE OG VISUELLE KONTROLLER

Den 8” fargeberøringsskjermen i F-TYPE er ditt unike kontaktpunkt med InControl infotainmentsystemet.
Dette systemet gir deg direkte kontroll over navigasjon, musikk, telefon, klimaanlegg og mange andre
førerassistansesystemer, inkludert parkeringsassistenter og Configurable Dynamics Mode.

bg-modelDisplay
I samarbeid med de britiske lydekspertene Meridian har vi utviklet to lydsystemer av høy kvalitet spesielt for F-TYPE.

MERIDIAN™ LYDSYSTEM

I samarbeid med de britiske lydekspertene Meridian har vi utviklet to lydsystemer av høy kvalitet spesielt for F-TYPE. Standard lydsystem har 380 W med 10 høyttalere og 2 basshøyttalere. Du kan også velge et Meridian Surround Sound system med 770 W og 12 høyttalere (ekstrautstyr) som leverer konsertlignende akustikk med Trifield™-teknologi.

I samarbeid med de britiske lydekspertene Meridian har vi utviklet to lydsystemer av høy kvalitet spesielt for F-TYPE.

PEDESTRIAN CONTACT SENSING SYSTEM

Beskytter både fotgjengere og passasjerer. Hvis bilen kommer i kontakt med en fotgjenger er vårt industriledende Pedestrian Contact Sensing System utviklet for å heve panseret automatisk for å dempe et potensielt sammenstøt.

De tekniske egenskapene til F TYPE er utviklet for ren kjøreglede og gir bilen en rekke gode egenskaper tilpasset alle førere og underlag. Coupé eller Convertible, 2WD eller 4WD, manuell eller automat – F-TYPE har noe for alle førere. Design og bygg din perfekte F TYPE med vår konfigurator eller registrer deg for mer informasjon.

HOLD MEG INFORMERT 

*Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Besøk ditt lokale Jaguar-nettsted eller din lokale Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med Internett og abonnement, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.


JAGUAR NYHETSBREV

Ja, jeg vil gjerne være blant de første som får se nye modeller, delta i konkurranser og invitasjoner til spennende events.

Meld deg på Jaguars nyhetsbrev