loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

EKSTERIØR

Flytende karosserilinjer, skulpturerte konturer, brede skuldre – Det selvsikre utseendet til F-TYPE etterlater ingen illusjoner. Dette er en high-performance sportsbil.

bg-modelDisplay

F-TYPE viderefører den velutviklede karosseriformen og de vakre proporsjonene fra Jaguars ikoniske familie av sportsbiler. Bilen har topp dynamikk og er utformet med Jaguars toppmoderne Computational Fluid Dynamics-designmetoder. Aerodynamisk ytelse er sømløst integrert i karosseriet for å sikre minimalt løft og meget god stabilitet ved høy hastighet. Uansett hastighet vil de nye adaptive LED hovedlysene på F TYPE justere lysstrålen for best mulig belysning til enhver tid.

F-TYPE MODELLER
bg-modelDisplay

LED HOVEDLYS

F-TYPE skiller seg ut også etter mørkets frembrudd. De nye LED hovedlysene* med LED 'J' Blade kjørelys er like kraftige som de ser ut til. Disse elegante hovedlysene tilpasses lysstrålens bredde og dybde etter hastigheten og skaper en lyskvalitet som ligner på dagslys. Du har alltid best mulig lys uansett omgivelser, noe som bidrar til at øynene enklere skiller mellom ulike objekter og reduserer førertretthet. 

*Standard på F-TYPE R Dynamic, F-TYPE R og F-TYPE SVR. Ekstrautstyr på F-TYPE.

bg-modelDisplay

UTVALG AV COUPÉ-TAK

TAK I ALUMINIUM

For et ekte Coupé-utseende er taket i aluminium på F-TYPE like solid og lett som resten av bilen. Dette taket kompletterer F-TYPE-profilen både i farge, stil og linjer. Taket i aluminium fremhever F-TYPE som en ekte sportsbil.

FAST PANORAMATAK

Panoramaglasstaket (ekstrautstyr) gjør at interiøret føles både luftigere og romsligere. Panoramataket leveres også med en innvendig, manuelt drevet solskjerm som gjør at du får mer privatliv når du ønsker det.

TAK I KARBONFIBER

Med utvendige og innvendige paneler i karbonfiber som er limt sammen for å få en sterk og lett takstruktur, er dette 20 % lettere enn standardtaket i aluminium. Taket har ribber i karbonfiber som er synlig gjennom en lakkert finish av høy kvalitet.

KABRIOLET

Det lette kabriolettaket på F-TYPE Convertible er tilgjengelig i fire ulike farger. Taket er akustisk forsterket med komposittstoff for å redusere støy og har et innfelt, oppvarmet bakvindu. Taket kan heves eller senkes automatisk på kun 12 sekunder i hastigheter opptil 50 km/t.

Ytelsen leveres av en 3,0 liter V6 Supercharged motor med 400 hk som kun finnes på denne modellen.

LED BAKLYS

De nydesignede, smale baklysene med elegant LED-teknologi går fra sidene og bak på bilen. Sett bakfra gir lysene på F TYPE en følelse av bredde og vakre, dynamiske proporsjoner.

De tekniske egenskapene til F TYPE er utviklet for ren kjøreglede og gir bilen en rekke gode egenskaper tilpasset alle førere og underlag. Coupé eller Convertible, 2WD eller 4WD, manuell eller automat – F-TYPE har noe for alle førere. Design og bygg din perfekte F TYPE med vår konfigurator eller registrer deg for mer informasjon.

HOLD MEG INFORMERT 

JAGUAR NYHETSBREV

Ja, jeg vil gjerne være blant de første som får se nye modeller, delta i konkurranser og invitasjoner til spennende events.

Meld deg på Jaguars nyhetsbrev