loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

MOTORTEKNOLOGI

F-TYPE tilbyr en rekke svært avanserte Supercharged V6 og V8 motorer.

bg-modelDisplay

Alle motorer har en Roots-type Twin-Vortex Supercharger som opprettholder motorens kompakte dimensjoner. For bedre drivstofføkonomi, spesielt under bykjøring, er det installert et raskt og responsvillig Intelligent Stop/Start-system i alle F-TYPE modeller som standard. Med både manuell og automat tilgjengelig, finnes det alltid en F-TYPE tilpasset din stil.

F-TYPE MODELLER
De tekniske egenskapene til F TYPE er utviklet for ren kjøreglede og gir bilen en rekke gode egenskaper tilpasset alle typer førere og veiunderlag

V6 MOTORER

V6-motorene i F-TYPE er både kraftige og raffinerte. Den kompakte Supercharged-motorens sofistikerte overladningsregulator og sekundære gassventil gir deg økt kraft ved akselerasjon, uten forsinkelser. Den 3,0 liter V6 motoren med 340 hk genererer 450 Nm dreiemoment og akselererer fra 0-100 km/t på bare 5,3 sekunder. Motoren med 380 hk produserer 460 Nm dreiemoment for potent ytelse og akselererer fra 0-100 km/t på kun 4,9 sekunder.

SE SPESIFIKASJONER 
De tekniske egenskapene til F TYPE er utviklet for ren kjøreglede og gir bilen en rekke gode egenskaper tilpasset alle typer førere og veiunderlag

V8 YTELSE

Begge 5,0 l V8-motorene er ekstremt kraftige. Doble, uavhengige variable kamaksler optimaliserer kraften under alle hastigheter. Akselerasjonen er rask og progressiv. Responsen er umiddelbar. Den 5,0 liter V8 motoren med 550 hk i F-TYPE genererer 680 Nm dreiemoment og akselererer fra 0-100 km/t på bare 4,1 sekunder. Motoren med 575 hk i F-TYPE SVR produserer 700 Nm dreiemoment og akselererer fra 0-100 km/t på 3,7 sekunder. Kraften leveres via vår 8-trinns Quickshift automat og vårt 4WD-system for optimal ytelse under alle forhold.

SE SPESIFIKASJONER 

LYDBILDET TIL EN SPORTSBIL

Alle F-TYPE modeller er utstyrt med Active Sports Exhaust som skaper et racerbilinspirert lydbilde. Eksosanlegget reagerer på akselerasjon, hastighet og turtall ved å åpne de aktive ventilene. Dette systemet har aktive ventiler som lar eksosgassene komme ut via en mer direkte rute gjennom den bakre eksospotten når de er åpne, og omgår et antall lyddempere for å produsere et rikere og mer spennende lydbilde. Switchable Active Exhaust* lar deg åpne eksosventilene manuelt slik at du kan nyte det enestående lydbildet til F-TYPE ved alle turtall.

*Standard på F-TYPE R Dynamic, F-TYPE R og F-TYPE SVR. Ekstrautstyr på F-TYPE.

 

De tekniske egenskapene til F TYPE er utviklet for ren kjøreglede og gir bilen en rekke gode egenskaper tilpasset alle førere og underlag. Coupé eller Convertible, 2WD eller 4WD, manuell eller automat – F-TYPE har noe for alle førere. Design og bygg din perfekte F TYPE med vår konfigurator eller registrer deg for mer informasjon.

HOLD MEG INFORMERT 

JAGUAR NYHETSBREV

Ja, jeg vil gjerne være blant de første som får se nye modeller, delta i konkurranser og invitasjoner til spennende events.

Meld deg på Jaguars nyhetsbrev