loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

EKSTERIØR

Det kraftfulle, smidige utseendet og de sportslige egenskapene gir
F-PACE mye oppmerksomhet på veien. F-PACE er en høytytende
crossover med sportsbil DNA, og er visuelt inspirert av Jaguar F-TYPE

bg-modelDisplay

DYNAMISK DESIGN

F-PACE er det nyeste tilskuddet av en rekke vakre og spennende biler. Proporsjonene er dynamiske, forbedrer aerodynamikken og bidrar til å optimalisere kjøreegenskapene. For å gjøre det selvsikre utseendet komplett fremheves bilens effektive dråpeformede utforming av en konisk taklinje.

SE MODELLER

AVANSERT AERODYNAMIKK

F-PACEs aerodynamiske ytelse er en viktig del av bilens design med en imponerende luftkoeffisient på Cd 0,34.* Dette fører til at F-PACE er like smidig som den ser ut til. Svært avansert aerodynamikk reduserer drivstofforbruk, CO2-utslipp og vindstøy, samtidig som det gir bedre stabilitet i høy hastighet og ekstra førertrygghet.
*Avhenger av motor.

EKSTERIØRDESIGN

ADAPTIVE LED FRONTLYKTER

Med Jaguars ‘J’ Blade signatur kjørelys produserer de adaptive LED frontlyktene* på F-PACE et intenst lys som tilsvarer dagslys, noe som bidrar til at øynene enklere skiller mellom ulike objekter og reduserer tretthet.
*Montering avhenger av modell og marked. Xenon eller halogen frontlykter er også tilgjengelig avhengig av modell.

DYNAMISKE PROPORSJONER

F-PACE ser like dynamisk ut fra alle vinkler. Bilen har en selvsikker front, imponerende grill og bølgeformede linjer som henviser til F-TYPEs sportslige eleganse.

KRAFTIGE SKULDRE

De kraftige skuldrene fremhever F-PACEs sportslige karakter inspirert av F-TYPE, og former en forførende bakgrunn for LED baklysene.UTGAVER

F-PACE SVR – FELGER

Velg 21” smidde alufelger med Diamond Turned Finish eller 22” smidde alufelger (ekstrautstyr) enten med Diamond Turned eller Gloss Black Finish. De brede 295 mm bakdekkene fremhever de sportslige egenskapene til F-PACE SVR samtidig som de gir bedre grep og stabilitet under kurvekjøring.

Bildet viser 22" felger 'Style 5081' med fem doble eiker og Diamond Turned Finish (ekstrautstyr).

SPORTSFELGER

F-PACE tilbyr et omfattende utvalg av lette, aerodynamiske alufelger fra 18-22” - det perfekte supplementet til bilens dynamiske utseende. Velg felger med konfiguratoren.

F-PACE er en Performance Crossover som kombinerer optimal kjøreglede med praktiske funksjoner og effektivitet. Bygg din perfekte F-PACE med vår konfigurator.

SE MODELLER

Bilene som vises i videoene på dette nettstedet kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.