ICE ACADEMY</br> I SVERIGE

ICE ACADEMY
I SVERIGE

ADRENALINPUMPENDE ISKJØRING
I DEN FORSNE VILLMARKEN

Arjeplog ligger helt i utkanten av den svenske polarsirkelen, og er en spennende villmark omgitt av iskald natur. Det er ikke bare de mange minus som tar pusten fra deg i Arjeplog, det er også iskjøringsopplevelsen.

VELG DIN ICE DRIVE EXPERIENCE

ICE DRIVE LITE

ICE DRIVE LITE

Vår mest fleksible og tettpakkede Ice Academy-opplevelse for entusiaster som har liten tid til overs. Man starter dagen med å velge mellom en Jaguar F PACE eller en Land Rover Defender, utover ettermiddagskjøringen kan du oppgradere med opptil tre ekstra kjøretøy fra vårt brede utvalg av modeller.
HOLD MEG OPPDATERT
ISKJØRING

ISKJØRING

Denne opplevelsen er tilgjengelig enten som 3 dagers helgetur eller 4 dagers midtuke-tur, og er en perfekt innføring til spennende iskjøring. Test kjøreferdighetene dine på ulike isbaner med det arktiske landskapet i bakgrunnen.
HOLD MEG INFORMERT
AVANSERT ISKJØRING

AVANSERT ISKJØRING

Avansert iskjøring er tilgjengelig som 3 dagers helgetur eller 4 dagers midtuke-tur. Programmet er rettet mot tidligere deltakere eller de som har erfaring med iskjøring. Test biler fra Jaguar og Land Rover i tøffe utfordringer, og få mest mulig ut av én-til-én opplæringen.
HOLD MEG INFORMERT

HOLDER DEG OG VÅR KOLLEGAGER TRYGGE

For å sikre at du får den mest komfortable og trygge opplevelsen hos oss, følger alle Jaguar Land Rover kjøreprogrammer myndighetenes seneste Covid-19 retningslinjer.

ICE ACADEMY GALLERI

ICE ACADEMY GALLERI

Se en forhåndsvisning av hva du kan forvente hos Ice Academy.
SE BILDEGALLERI
LES ANMELDELSENE I GJESTEBOKEN VÅR

Les hva andre gjester sier om Ice Academy-opplevelsen med Jaguar.

LAST NED GJESTEBOK

«Fantastisk fra start til slutt. Lev livet til det fulle og nyt opplevelsene!»


GRAHAM, STORBRITANNIA

VANLIGE SPØRSMÅL

ÅPNE ALLE
COVID-19
GENERELT
PRIS
KJØRING
REISE