<h4>OMVISNING PÅ JAGUAR-FABRIKKEN I CASTLE BROMWICH</h4>

Hva kreves for å produsere noen av verdens mest teknologisk avanserte biler? Finn ut hvordan sammen med våre ekspertguider under en eksklusiv omvisning på Castle Bromwich-fabrikken der du kan se hele produksjonsprosessen fra metallplater til ferdig bil.

BESTILL EN EXPERIENCE
FRA PRODUKSJON TIL NERVEPIRRENDE KJØRING
Har du noen gang lurt på hvordan man bygger en Jaguar? Nå har du muligheten til å oppleve hele prosessen fra start til mål.
ALUMINIUM
Jaguars intelligente aluminiumsarkitektur revolusjonerer hvordan vi bygger smidigere og mer responsvillige biler. På Castle Bromwich-fabrikken kan du se verdens største aluminiumspresse som lager det toppmoderne, unike, slanke og aerodynamiske karosseriet til F-TYPE.
ROBOTER
80 % av karosseriet til Jaguar XJ er laget av over hundre høyteknologiske roboter. Se Jaguars dedikerte roboter forme, nagle og lime Jaguar-biler før dyktige håndverkere ferdigstiller bilene.
DESIGN DIN EGEN JAGUAR
Har du planer om å kjøpe en Jaguar? Denne omvisningen gir deg muligheten til å utforske hundrevis av skreddersydde elementer som gjør bilen din unik. Bruk kreativiteten din og velg blant et stort utvalg av farger og komponenter, fra hjul og felger til detaljer i trefinér, før du bestiller din skreddersydde Jaguar.
VIKTIG BESØKSINFORMASJON
Hvordan bestiller jeg?

For mer informasjon om bestilling og tilgjengelighet,

ring oss på: Solihull +44 (0) 121 700 4619
Castle Bromwich +44 (0) 333 733 3003

eller e-post [email protected]
[email protected]

Begrenset antall plasser. Vennligst forhåndsbestill plass.

KJØP DIN EXPERIENCE

Er det noe jeg må ta med meg?

Omvisningen er omfattende, og vi anbefaler derfor at du tar på deg komfortable klær og sko. Vesker, ryggsekker og andre typer håndbagasje er ikke tillatt på fabrikken. Du kan trygt legge igjen dette i Jaguars besøkssenter. Vi ønsker at du ser produksjonen på nært hold under omvisningen, og derfor kan vi kreve at du bruker beskyttelsesklær for å dekke over klokker, smykker og beltespenner. Dette kan du låne av oss. Vi anbefaler derfor at du legger igjen slike ting før du går inn på fabrikken.Husk å dekke til armer og bein og bruk komfortable sko når du besøker fabrikken. Sandaler, shorts og t-skjorter er ikke tillatt på fabrikken.

Hva er aldersgrensen?

Alle over 10 år kan delta på omvisningen. Barn under 16 år må være i følge med en voksen.

Kan jeg parkere på fabrikken?

Vi tilbyr gratis parkering.

Når må jeg ankomme?

Alt som skjer på fabrikken er nøye planlagt, og husk derfor å ankomme Jaguars besøkssenter 15 minutter før slik at du kan sjekke inn og er klar til omvisningen starter.

Kan jeg ta bilder?

Bilder er kun tillatt i spesifiserte områder. Spør guiden eller verten for mer informasjon.

Er omvisningen også tilrettelagt for funksjonshemmede?

Omvisningen er tilrettelagt for funksjonshemmede. Men husk å gi oss informasjon om spesielle behov på forhånd, slik at vi kan gjennomføre alle nødvendige tiltak.

SLIK FINNER DU FREM

ADRESSE
Jaguar Visitor Centre, Castle Bromwich,
Chester Road, Castle Vale, Birmingham, B35 7RA, Storbritannia

KOORDINATER TIL PARKERINGSPLASSEN – SATELLITTNAVIGASJON:
52°30’55”N 1°47’55”W
52.515289, -1.798842

FÅ VEIBESKRIVELSE

Vi ser frem til at du besøker oss, men husk at vi har begrenset antall plasser. Derfor er det viktig med forhåndsbestilling.

BESTILL EN EXPERIENCE DRIVE
Bestill Jaguar Experience og kjør klassiske Jaguar-biler.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.