ICE ACADEMY</br> I SVERIGE
VELG DIN OPPLEVELSE
4izhgnphFCY

Arjeplog ligger ved den svenske delen av polarsirkelen omgitt av en surrealistisk villmark under frysepunktet. Dette flotte naturområdet vil ta pusten fra deg uansett hvor du går.

EN UNIK OPPLEVELSE

Ice Academy ligger ved en av de mange gjenfrosne innsjøene i regionen, og gir deg muligheten til å få oppleve iskjøring bak rattet på de nyeste bilene fra Jaguar og Land Rover. Under veiledning fra våre ekspertinstruktører, tas kjøreferdighetene dine til et helt nytt nivå.

SE FILMEN
yt:eHwwuKqOfe0
VELG DIN ISKJØRINGSOPPLEVELSE
ISKJØRING
Denne opplevelsen er tilgjengelig enten som 3 dagers helgetur eller 4 dagers midtuke-tur, og er en perfekt innføring til spennende iskjøring. Test kjøreferdighetene dine på ulike isbaner med det arktiske landskapet i bakgrunnen.
LES MER
AVANSERT ISKJØRING
Avansert iskjøring er tilgjengelig som 3 dagers helgetur eller 4 dagers midtuke-tur. Programmet er rettet mot tidligere deltakere eller de som har erfaring med iskjøring. Test biler fra Jaguar og Land Rover i tøffe utfordringer, og få mest mulig ut av én-til-én opplæringen.
LES MER
ICE ACADEMY GALLERI

Se en forhåndsvisning av hva du kan forvente hos Ice Academy.

SE BILDEGALLERI
LES ANMELDELSENE I GJESTEBOKEN VÅR
Les hva andre gjester sier om Ice Academy-opplevelsen med Jaguar.

LAST NED GJESTEBOK

«Fantastisk fra start til slutt. Lev livet til det fulle og nyt opplevelsene!»


GRAHAM, STORBRITANNIA

VANLIGE SPØRSMÅL
COVID-19

Hvilke tiltak er iverksatt på grunn av COVID-19?

Klikk på lenken nedenfor for å se vår tilnærming til COVID-19. Vær oppmerksom på at offentlige retningslinjer endres ofte, men vi overvåker situasjonen kontinuerlig og følger opp kravene. Via denne lenken kan du holde deg oppdatert om reisereglene før avreise til Jaguar Land Rover Ice Academy.


GENERELT

Hvem driver Jaguar og Land Rover Ice Academy?

Quintessentially Travel driver Jaguar Land Rover Ice Academy sammen med Jaguar Land Rover, som leverer bilene og kvalifiserte Jaguar Land Rover Experience kjøreinstruktører. Kjøreprogrammet og isbanene er utviklet av Jaguar Land Rover, og et team vil være tilgjengelig på stedet hvis du trenger noe før eller under oppholdet hos oss i Sverige.

Hvilket språk brukes hos Jaguar Land Rover Ice Academy?

Programmet gjennomføres på engelsk.

Kan jeg delta på Ice Academy uten å kjøre?

Våre programmer er skreddersydd for å gi deg en unik kjøreopplevelse. Ingenting kan sammenlignes med å kjøre på is, og derfor anbefaler vi at du registrerer deg som fører. Vi forstår imidlertid at noen gjester ønsker å bli med som ledsagere uten å delta i selve iskjøringen. Et alternativt program vil bli tilbudt, selv om det er viktig å merke seg at det ikke alltid er mulig å planlegge heldagsaktiviteter. Hvis gjestene ønsker å se sine partnere gjennomføre iskjøringen, vil dette avgjøres i de enkelte tilfeller på grunn av arenaens kapasitet, og kan derfor ikke garanteres.

Hvor mange deltakere kan delta per kjøreopplevelse?

For å gi en mer eksklusiv og engasjerende opplevelse, og som svar på COVID-19, har vi redusert gruppestørrelsen til maksimalt 20 gjester (to per bil). Hver gruppe på 20 gjester vil deles inn i 2 grupper på 10, og hver gruppe på 10 (5 biler) vil kjøre på ulike tidspunkter i løpet av dagen for å unngå samling av store grupper.

Finnes det noen fysiske krav for deltakelse?

For å kunne delta i kjøreopplevelsen, skal du sørge for at du ikke kjenner til forhold som ville diskvalifisert deg fra kjøring, som for eksempel kroniske ryggproblemer (eller lignende tilstander), psykiske tilstander som kan påvirke kjøreevnen, dårlig syn som ikke oppfyller kravene til kjøring, graviditet eller hjerteproblemer.

Hvilke andre aktiviteter er tilgjengelig?

Du kan delta i aktiviteter som Hot Lap Upgrades, Arctic Cricle Drive, hundekjøring, snøscooterturer (betales i tillegg), som kan forhåndsbestilles når du bestiller plass på Jaguar Land Rover Ice Academy. For mer informasjon om disse og andre aktiviteter vi tilbyr, ta kontakt med vår driftspartner Quintessentially Travel:

E-post: [email protected] eller på telefon: +44 207 291 5253 (09:00–17:30) (GMT), mandag til fredag, unntatt helligdager. Lokale samtalepriser kan påløpe.

PRIS

Når stenger dere for bestillinger?

Rotasjonene lukkes 30 dager før rotasjonens startdato.

Må jeg kjøpe en ekstra forsikring for å kunne kjøre?

Ekstra bilforsikring er ikke nødvendig, men alle deltakere må kjøpe en god reiseforsikring. Hvis du har spørsmål om dette, kan du kontakte vår driftspartner Quintessentially Travel:

E-post: [email protected] eller på telefon: +44 207 291 5253 (09:00–17:30) (GMT), mandag til fredag, unntatt helligdager. Lokale samtalepriser kan påløpe.

Hva er inkludert i prisen hos Jaguar og Land Rover Ice Academy?

Generelt sett er følgende inkludert:

• Alle kjøreaktiviteter
• Hotellovernatting (med dobbeltseng)
• Frokost, lunsj og middag
• Drikke til måltider
• Transport til/fra Arvidsjaur lufthavn.

Les den individuelle reiseplanen din for mer informasjon. Husk at alkohol ikke er inkludert til middagen, og alkoholinntaket vil være begrenset på grunn av kjøreopplegget. Alkoholfrie drikker, te og kaffe er inkludert ved alle måltider.

Hva er ikke inkludert i reiseprisen?

• Flyvninger, måltider og drikke som ikke er spesifisert i programmet
• Andre aktiviteter (som for eksempel Hot Lap Upgrades, Arctic Circle Drive, hundekjøring og snøscooterturer)
• Visumavgifter (hvis aktuelt)
• Reiseforsikringer
• Alle arrangementer før eller etter reisen som avviker fra reiseplanen.

KJØRING

Hvem står for kjøringen?

Du! Et team av Jaguar Land Rover Experience-instruktører vil være til stede for å gi deg ekspertråd og opplæring, men det er du som sitter bak rattet.

Jeg har aldri kjørt på is tidligere, kan jeg allikevel delta på Jaguar og Land Rover Ice Academy?

Absolutt, kjøreaktivitetene er utviklet for førere både med og uten erfaring. Du vil motta detaljerte fører-briefinger, og våre Jaguar Land Rover Experience instruktører gir deg ekspertveiledning og instruksjoner på isen via toveis radioer i bilene. For de mer avanserte programmene, anbefaler vi at du har tidligere erfaring med iskjøring.

Hvilke biler vil jeg kjøre?

• Iskjøring: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport

• Iskjøring+: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport

• Avansert iskjøring: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport. Inkludert noen økter i Jaguar F-TYPE SVR (2020-modell) Jaguar F-PACE SVR, Jaguar XE SV Project 8, ny Land Rover Defender og som passasjer i Jaguar I-PACE eTrophy

• Avansert iskjøring+: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport. Inkludert noen økter i Jaguar F-TYPE SVR (2020-modell) Jaguar F-PACE SVR, Jaguar XE SV Project 8, ny Land Rover Defender og som passasjer i Jaguar I-PACE eTrophy

Av og til kan det hende vi må skifte ut eller erstatte de spesifiserte bilene på grunn av forhold som ligger utenfor vår kontroll, og vi forbeholder oss retten til å gjøre dette.

Er bilene utstyrt med manuell eller automatisk girkasse?

Alle bilene i programmet er utstyrt med automatgir.

Sitter rattet på høyre eller venstre side?

Noen biler har rattet på høyre side og andre på venstre side. Kunder som ikke er komfortable med å kjøre med rattet på høyre/venstre side, kan fortelle dette til instruktørene slik at de kan gjøre sitt ytterste for å etterkomme dine ønsker.

Hva er aldersgrensen for deltakelse?

Minimumsalder for deltakelse er 21 år, med førerkort sammenhengende i minst i 3 år, for å oppfylle kriteriene for kjøring på den gjenfrosne innsjøen. For aktiviteter som inkluderer kjøring på offentlig vei (f.eks. tilleggsaktiviteter som Arctic Circle Drive), er minimumsalder for deltakelse 25 år, med førerkort sammenhengende i minst 3 år.

Hvilken type førerkort trenger jeg?

Alle førere må ha gyldig førerkort. Du blir tilsendt en lenke til et nettskjema du må fylle ut på forhånd for å bekrefte førerkortstatusen.

Alle førere må ha hatt førerkort sammenhengende i minst tre (3) år uten alvorlige ulykker eller domfellelse i løpet av de siste to (2) årene. Ingen førere skal ha mer enn 6 prikker på førerkortet (i land dette er aktuelt) for å kunne delta i kjøringen. Du må varsle oss hvis du har mer enn 6 prikker på førerkortet.

Hvor mange personer vil det være i bilene?

I programmene Iskjøring og Iskjøring+ vil to gjester dele bil. I de avanserte programmene vil det være elementer av én-til-én-opplæring med Jaguar Land Rover instruktører. Les avsnittet COVID-19 hvis du reiser alene.

REISE

Vil jeg få min egen bil hvis jeg reiser alene?

Nei, det vil være to deltakere per bil uavhengig av om du reiser alene eller ikke. Du vil derimot få ditt eget hotellrom. Les avsnittet om COVID-19.

Kan barn delta på Jaguar og Land Rover Ice Academy?

Av sikkerhetsgrunner og på grunn av de ekstreme klimaforholdene på stedet, er Jaguar og Land Rover Ice Academy uegnet for barn.

Hvilke sengetyper er tilgjengelig?

Vi tilbyr dobbeltsenger på alle rom. Enkeltseng eller to enkeltsenger er ikke tilgjengelig.

Trenger jeg visum?

De fleste land utenom EU krever visum for å reise til Sverige og andre EU-land. Ta kontakt med ditt lokale konsulat for mer informasjon. Hvis du trenger invitasjon for besøksvisum, ta kontakt med Quintessentially Travel på:
E-post: [email protected] eller på telefon: +44 207 291 5253 (09:00–17:30) (GMT), mandag til fredag, unntatt helligdager. Lokale samtalepriser kan påløpe.

Hvilken valuta brukes i Sverige?

Den lokale valutaen er svenske kroner (SEK).

Hvem kan jeg kontakte hvis jeg trenger hjelp med flyreisen eller ønsker å forlenge reisen?

Quintessentially Travel, vår driftspartner, hjelper deg gjerne med bestilling av flybilletter og forlengelse av reisen. Som et fullservice reisebyrå vil de mer enn gjerne gjøre din Ice Academy-opplevelse enda bedre. De kan kontaktes på følgende måte:
E-post: [email protected] eller på telefon: +44 207 291 5253 (09:00–17:30) (GMT), mandag til fredag, unntatt helligdager. Lokale samtalepriser kan påløpe.

Har jeg behov for spesielle klær?

Temperaturene kan ligge under -30 °C eller lavere, og vi anbefaler derfor at du tar med deg varme, vindtette klær og sko. Vi låner ikke ut klær, og vi anbefaler derfor at du tar med deg følgende:

• Varm lue
• Varme hansker
• Ullskjerf
• Termisk undertøy (langermet undertrøye/stillongs)
• Vinterjakke
• Ullgenser eller fleecejakke
• Ekstra klesskift etter behov
• Skikkelig skotøy (egnet for kjøring)
• Solbriller

Dersom gjester bestiller andre aktiviteter (inkludert, men ikke begrenset til snøscooter og hundekjøring), er verneklær inkludert. Undersøk med Quintessentially Travel-teamet ved bestilling for mer informasjon.

Hvilken kleskode gjelder for sammenkomstene om kvelden?

Du kan bruke helt vanlige klær.

Hva skjer hvis været ikke er ideelt for iskjøring?

Hvis været er så dårlig at isbanen må stenge av sikkerhetshensyn, tilbyr vi et alternativt program.

Kan jeg ta med meg kamera eller videokamera?

Ja, selvfølgelig, men husk at Jaguar Land Rover Ice Academy arrangeres på Jaguar Land Rovers hemmelige vintertestanlegg, og mulighetene for fotografering og videoopptak kan derfor være begrenset. Droner er ikke tillatt.

KONTAKT OSS
Snakk med vårt spesialistteam på +44&nbsp;207&nbsp;291&nbsp;5253
HOLD MEG INFORMERT
Registrer deg og motta de siste Jaguar Travel-nyhetene
LAST NED BROSJYRE
Les og last ned den nyeste Ice Academy-brosjyren
BESTILL EN EXPERIENCE DRIVE
Bestill Jaguar Experience og kjør klassiske Jaguar-biler