CLASSIC EXPERIENCES

Classic Experiences gir entusiaster muligheten til å kjøre et bredt utvalg av klassiske Jaguar-biler på spektakulære og historiske racerbaner.

JAGUAR CLASSIC DRIVE EXPERIENCES
Velg blant et utvalg av Classic Experiences og la nostalgien ta overhånd. Dagpakker inkluderer en omvisning bak kulissene i vårt toppmoderne Classic Works, i tillegg til individuell banekjøring. Halvdagsopplevelsen og én times individuell banekjøring starter på vår private testbane der du kan teste våre Classic-biler!
Bestill nå
JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS TOUR
Vårt nye anlegg viser stolt frem alt Jaguar gjør og står for, og derfor er det helt naturlig at vi ønsker å vise deg det beste fra Jaguar. Classic Works Tour gir eksklusiv tilgang til den sjeldne Lightweight E‑type og XKSS, vårt XJ220 serviceområde, E-type og Reborn, samt en komplett Classic Collection. Dette er en unik omvisning som viser de rike tradisjonene fra dette historiske bilmerket, men også hvordan disse tradisjonene opprettholdes.
LES MER
JAGUAR CLASSIC CHALLENGE
Jaguar Classic Challenge er en ny og spennende racingserie for ikoniske Jaguar-modeller produsert før 1966.
LES MER
CLASSIC COLLECTION
Kjøp vår nye kolleksjon inspirert av designet, følelsene og spenningen fra den ikoniske Jaguar XKSS.
Kjøp nå
JAGUAR CLASSIC

Hos Jaguar Land Rover Classic er vi opptatt av å bevare og restaurere våre stolte motortradisjoner slik at også fremtidige generasjoner kan ha glede av disse bilene. Vi er også forpliktet til å opprette initiativer for å restaurere, vedlikeholde og bevare klassiske Jaguarer og Land Rovere for å gi disse berømte bilene en best mulig fremtid.

AUTENTISKE BILER
Vi gjenoppbygger Limited Edition Classic Jaguar-biler, inkludert Series 1 E‑type og gjenskaper originalbiler, inkludert den ikoniske Lightweight E‑type og legendariske XKSS.
LES MER
EIERTJENESTER
Ekspertingeniørene og veteranbilspesialistene på dette anlegget leverer service, restaurering og salgshjelp for alle klassiske Jaguar-modeller uansett modellår.
LES MER
ORIGINALDELER
Jaguar Genuine Parts leverer originaldeler fra Jaguar til tusenvis av kunder over hele verden. Høyt servicenivå og produkter av høy kvalitet er viktig for kunder som tar vare på eldre biler.
LES MER
CLASSIC WORKS-ANLEGGET
Vi er stolte av å presentere det nye Jaguar Land Rover Classic Works-anlegget. Vi leverer det aller beste innen restaurering ved hjelp av ekspertingeniører og spesialister på veteranbiler i toppmoderne lokaler.
LES MER
BESTILL EN EXPERIENCE DRIVE
Bestill Jaguar Experience og kjør klassiske Jaguar-biler.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.