ELBILER FOR FLEET & BUSINESS

ELBILER FOR FLEET & BUSINESS

Bruk Jaguar I-PACE som firmabil.

Den helelektriske Jaguar I-PACE kan gi virksomheten din et løft. Nullutslipp, reduserte driftskostnader og betydelige statlige insentiver er bare noen av grunnene til å delta i den elektriske revolusjonen.

NULLUTSLIPP

Nullutslippsbilen Jaguar I-PACE kan bidra til å redusere firmaets miljøpåvirkning, og viser samtidig at du er forpliktet til å drive en bærekraftig virksomhet.
LAVERE SÆRAVGIFTER OG REGISTRERINGSAVGIFTER

LAVERE SÆRAVGIFTER OG REGISTRERINGSAVGIFTER

Elbiler betaler lave særavgifter og kan i enkelte tilfeller være helt fritatt for særavgifter. I land der bilskilt kjøpes i tillegg til bilen eller fås gjennom loddtrekning, kan elbiler dra nytte av lavere kostnader og muligens unngå hele kjøretøyregistreringslotteriet.
REDUSERT OMSETNINGSAVGIFT OG FIRMABILSKATT

REDUSERT OMSETNINGSAVGIFT OG FIRMABILSKATT

Elbiler er vanligvis gjenstand for lavere skatter/avgifter enn bensin- eller dieselbiler. Bilkostnadene er også fradragsberettiget.
LAVERE SERVICEKOSTNADER

LAVERE SERVICEKOSTNADER

Sammenlignet med bensin- eller dieselbiler har elbiler færre bevegelige slitedeler, noe som betyr lavere servicekostnader. I tillegg leveres Jaguar I‑PACE med en omfattende batterigaranti på 8 år eller 160 000 km (det som inntreffer først).
SUBSIDIERTE PRISER PÅ LADEUTSTYR

SUBSIDIERTE PRISER PÅ LADEUTSTYR

I mange land tilbyr staten subsidierte priser på ladeutstyr, noe som reduserer både innkjøps- og installasjonskostnader både for arbeidsplassen og kommunale ladepunkter.
KOLLEKTIVFELT OG PARKERING

KOLLEKTIVFELT OG PARKERING

I enkelte byer har elbiler tillatelse til å kjøre i kollektivfelt. De er også fritatt for rushtidsavgift, og har lavere parkeringsavgift.
DRIVSTOFFBESPARELSER

DRIVSTOFFBESPARELSER

Strømprisen er vanligvis lavere per kilometer enn bensin eller diesel. Hjemme kan eieren spare enda mer ved å bruke en hjemmelader for lading over natten med lavere strømpris.

KONTAKT OSS

For spørsmål om hvordan Jaguar I-PACE kan gjøre virksomheten din enda bedre, ta kontakt med vårt dedikerte Fleet & Business-team.

JAGUAR I-PACE

Les mer om den første helelektriske performance SUV-en fra Jaguar. World Car of the Year 2019.