GRATIS OPPGRADERING AV INCONTROL

Legg til nye funksjoner, trådløse programvareoppdateringer og Smartphone Pack.

Den nyeste oppgraderingen for InControl Touch Pro-systemene inneholder nye funksjoner og vårt nye grensesnitt for berøringsskjermen. Oppgraderingen er gratis for kvalifiserte biler, og inkluderer Smartphone Pack og trådløse programvareoppdateringer.

SMARTPHONE PACK
Med Smartphone Pack kan du skjermdele smarttelefonen din på bilens infotainmentsystem. Smartphone Pack-appene inkluderer:
- Apple CarPlay®
- Android Auto™
- Baidu CarLife™

Tjenestene fra Apple CarPlay® og Android Auto™ avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til Apple CarPlay® og Android Auto™ for mer informasjon.
TRÅDLØS PROGRAMVAREOPPDATERING
Det er enkelt å motta den nyeste oppgraderingen hos din lokale Jaguar-forhandler. Etter oppgradering, kan du optimalisere bilens systemer ytterligere med trådløse programvareoppdateringer – enten via Wi-Fi eller et SIM-kort uten å besøke en forhandler. Programvareoppdateringer vedlikeholder bilens systemer, slik som InControl Touch Pro, slik at du får mest mulig ut av din Jaguar.
SLIK OPPNÅR DU FORDELER

Ta kontakt med forhandleren din for å finne ut om din Jaguar er kvalifisert for denne programvareoppdateringen. Forhandleren vil undersøke modellåret, infotainmentsystemet og brukergrensesnittpanelet for å finne ut om din Jaguar er kvalifisert for oppgradering.

MODELLÅR

Den nyeste programvaren leveres som standard når du kjøper en ny Jaguar, men enkelte modeller fra 2016–2018 er også kvalifisert.


FINN EN FORHANDLER

INFOTAINMENTSYSTEM

Hvis din Jaguar fra 2016–2018 er utstyrt med et Touch Pro eller Touch Pro Duo infotainmentsystem, kan den nyeste programvareoppdateringen være tilgjengelig for bilen din.


FINN EN FORHANDLER

BRUKERGRENSESNITTPANEL

Bilen din må være utstyrt med en 10,2” berøringsskjerm og en USB-port for å kunne bruke Smartphone Pack.


Maskinvaren på enkelte E-PACE modeller, uten navigasjonsfunksjon, er kanskje ikke kompatible med Smartphone Pack-oppgraderingen. Undersøk med din forhandler.


FINN EN FORHANDLER

TA KONTAKT MED DIN FORHANDLER

Ta kontakt med din forhandler for å undersøke om din Jaguar kan oppgraderes med den nyeste programvaren.

TA KONTAKT MED DIN FORHANDLER
BESTILL SERVICE
Bestill serviceavtale for din Jaguar online.
GUIDER OG HÅNDBØKER
Se og last ned Jaguar-håndboken, brukerveiledninger og videoer.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.
TILBEHØR
Personliggjør din Jaguar med et bredt utvalg av tilbehør, som er designet spesielt til ditt kjøretøy.