loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

DISTURB THE PEACE

DISTURB THE PEACE

“We are darers, performers and creators. Enemies to everydayers and play-it-safers.
We never settle for less than extraordinary; pride-welling, pulse-quickening moments when time stops and the world stares. 
These are the moments worth living for, because it’s not the number of breaths you take that matters, it’s the moments that take your breath away.”

VISNING AV NYE JAGUAR E-PACE

Vi inviterer til en førvisning av helt nye Jaguar E-PACE her hos oss, Jaguar Land Rover Norge, på Fornebu. Ta turen innom for en sjanse til å se vår nye kompakte SUV, samt helt nye Range Rover Sport Plug-in Hybrid! 

Adresse:   
Oksenøyveien 10, Bygg B, 1366 Lysaker 
Fredag 10.11 kl 12:00-16:00
Lørdag 11.11 kl 12:00-15:00

 

Å sette fingeren på det som tilfører det lille ekstra kan være vanskelig. Er det holdningen, en spesiell attitude og en viss lekenhet? Kanskje det er noe som virker kjent, noe med silhuetten, noe som minner om en kjær familie? Svaret er nok en kombinasjon av alt dette, bundet sammen av en god dose selvtillit. Jaguar E-PACE er vår nye smarte kompakt-SUV. Designet og konstruert for å være vakker, morsom og smart. 

På innsiden sørger E-PACE for at du forblir tilkoblet uansett hvor livet tar deg. Ved hjelp av den nyeste teknologien og programvaren som er utviklet i Jaguar sitt digitale laboratorier, kobles den til ditt liv og dine enheter, slik at du får en sømløs tilgang til nettverk og data. Kort sagt er det en perfekt bil til det 21. århundre: tilkoblet, moderne og praktisk, og utrolig engasjerende å kjøre. Den er vakker å se på, morsom å bli kjent med og har en sjel og integritet som bare kan komme fra Jaguar.

KONKURRANSE!

Ta et kult bilde med vår Jaguar statue på Jernbanetorget i Oslo og legg det ut på vår Disturb the Peace post øverst på vår Facebook side, Jaguar Norge. Du blir da automatisk med i trekning for å låne helt nye Jaguar E-PACE i en uke! 

VILKÅR

For å bli med i trekningen av å få låne en Jaguar E-PACE i en uke, så må deltagere ha fylt 25 år og ha et gyldig førerkort klasse B. Tidspunkt for lån av bil vil bli avtalt etter at vinneren er trukket. Må kunne hente/levere den lånte Jaguar E-PACE hos lokal forhandler. Konkurransen varer frem til 12.11.17, og påmeldinger etter denne datoen blir ikke med i trekningen. Denne konkurransen er ikke i assosiasjon med Facebook.

 

 

 

BLI MED I KONKURRANSEN