loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

APPROVED JAGUAR LØFTE

Hvis du ikke kan se at det er en bruktbil er det en Approved Jaguar.

bg-modelDisplay

APPROVED USED

Alle Jaguar biler føles like levende uansett om de er nye eller Approved. Du kan derfor være trygg på at din Approved Jaguar er sertifisert, overhalt og like levende som den dagen den kjørte av produksjonslinjen. For å sikre at bilen forlater forhandleren i best mulig tilstand, har vi opprettet et Approved kundeløfte. Dette kundeløftet gir deg en helt problemfri bilhverdag, og garanterer at bilen er i optimal stand.

SØK ETTER VÅRE APPROVED BILER
Approved used jaguar

2 års garanti*

Approved Jaguar garanti er eksklusivt for biler under 5 år med maks, 100,000 kilometer på kjøpetidspunktet, og er kun tilgjengelig via en autorisert Jaguar-forhandler.

Denne omfattende dekningen tilsvarer nybilgaranti. Garantien dekker reparasjoner ved plutselige og uventede mekaniske eller elektriske feil, og arbeidet utføres kun med originaldeler fra Jaguar av våre opplærte mekanikere. Du fortjener det beste. Antall krav er ubegrenset inntil bilens pris, og garantien varer i minimum 2 år. Dette er kun tilgjengelig via en autorisert Jaguar-forhandler.

*Eller opp til 50 000 km

Jaguar Garanti

24/7 europeisk veihjelp i 24 måneder

Jaguar Assistance er et omfattende assistanseprogram, spesielt utviklet for Jaguar-førerne for å gi total trygghet. Programmet gir assistanse ved situasjoner under kjøring som strekker seg fra driftsstans på grunn av havari eller ulykke til små uhell som punkteringer eller tapt nøkkel.

Europeisk veihjelp er inkludert i garantiperioden for alle Approved Jaguar biler. Veihjelpen er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 365 dager i året, og inkluderer starthjelp hjemme, bilutleie, videre reiseopplegg, tilbakelevering av bil, overnatting og ulykkeshåndtering. Alt er inkludert.

Brugt Jaguar

165 Multipunkt inspeksjon

Vi har en sjekkliste på 165 inspeksjonspunkter som skal vedlegges brevet. Dette sikrer at bilen din er i optimal elektrisk og mekanisk tilstand, og at karosseriet er helt strøkent. Ved hjelp av de nyeste teknologiene, verktøyene og diagnoseutstyret, kan våre mekanikere utføre disse kontrollene med den største nøyaktighet. Inspeksjonen inkluderer alltid lakk, interiør, full overhaling av motoren, veitest og en avsluttende inspeksjon før bilen overleveres personlig av én av våre Jaguar-mekanikere. Alle biler må bestå alle 165 sjekkpunkter før den blir en Approved Jaguar.

Jaguar XE

Våre mekanikere

Det kreves en viss personlighet for å kunne levere profesjonaliteten, kunnskapen og øye for detaljer slik vi forventer. All overhaling foretas av Jaguar-sertifiserte mekanikere med spesialverktøy, diagnoseutstyr og originaldeler fra Jaguar. Vi jobber alltid etter de høyeste standarder, og derfor skal kun våre Approved-forhandlere utføre dette arbeidet.

Jaguar XF

Veitest

Bilene gjennomfører en veitest der våre mekanikere vurderer de unike egenskapene til hver bil. Hjuloppheng, vibrasjon, bremsesystem, motoreffekt, girkasse og ni andre spesifikke områder overvåkes for å sikre optimal ytelse. Kort sagt betyr dette at din Approved Jaguar føles like levende som en nybil.

Brugt Jaguar

Ekstern inspeksjon

For å opprettholde de høye standardene vi setter for oss selv og våre forhandlere, gjennomføres det en ekstern inspeksjon av våre tjenester, verksteder og personale. Denne inspeksjonen dekker alle aspekter ved Approved Programme fra kundens synspunkt, inkludert bilverkstedene.

Jaguar har et nettverk med spesialister som du kan diskutere verdi, finansiering og fordeler med å kjøpe en Approved Jaguar.

JAGUAR-FORHANDLERE